YASAI WOK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1186 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yasai Wok. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 20:46 Bestelling afgehaald. Vriendelijk onthaal en super lekker gegeten en nog voldoende voor morgenavond. Mijn zoon van 10 is geen makkelijke eter maar heeft genoten
20 feb 2024 om 21:40 eten was heel snel gekomen, was ook erg lekker
19 feb 2024 om 20:28 De noodles waren te doorkookt, de saus was erg koud en hoewel ik had bijbetaald voor sperziebonen en paprika, zaten daar misschien twee stukjes van in. Erg jammer.
19 feb 2024 om 0:31 Het eten was echt lekker! Ik plaats normaal niets maar bij hen vond ik het de moeite waard..
15 feb 2024 om 21:16 Om 19.00 besteld, om 20.15 nog niet bezorgt. Gebeld en krijg te horen dat het erg druk is. Of ik nog 15-20 min. kon wachten, dan zou het echt bezorgt worden. Eten is ok. Mijn topping van pinda's blijken cashewnoten te zijn en waar is de komkommer???
15 feb 2024 om 20:22 Altijd lekker :)
6 feb 2024 om 8:57 Was overheerlijk. Zeker een aanrader!!!
6 feb 2024 om 8:17 Het was weer heerlijk!
5 feb 2024 om 17:26 Mijn vriend en ik hebben echt een flinke voedselvergiftiging gehad door het eten. Ik heb hier vaker besteld en dat nog nooit gehad.
2 feb 2024 om 22:51 Geen chilisaus voor de loempia's, geen courgette bij de wok waar ik voor betaald heb
29 jan 2024 om 23:38 Altijd super lekker eten, snel bezorgt vriendelijke bezorger en altijd een verrassing kroepoek,Wereld restaurant.
27 jan 2024 om 9:06 Het was heerlijk heb genoten