YASAI WOK

YASAI WOK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 627 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yasai Wok. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 4:56 Het eten was echt super lekker, zeker vaker bestellen, was erg druk dus moest bijna 2 uur wachten maar kreeg belletje met excuses en de bezorger bood ook zijn excuses aan, Maar eten was gelukkig nog warm. ga hier zeker vaker bestellen.
26 sep 2022 om 2:09 Het was delicieus overheerlijk.... een dikke 10 geef ik aan dit restaurant!!!!
25 sep 2022 om 19:41 Heerlijk
24 sep 2022 om 9:24 Super lekker en snel geleverd!
20 sep 2022 om 21:58 Eten was wel oke, maar ik heb ongeveer 75 min. Op mijn voedsel moeten wachten, terwijl ze aan de telefoon zeide. Dan het max 40 min zou duren!!
20 sep 2022 om 10:52 heerlijk gegeten, het eten was goed warm en vers.
20 sep 2022 om 0:33 Heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd
19 sep 2022 om 21:33 Eten was heerlijk en goed gevuld
17 sep 2022 om 11:07 Heel goed van het restaurant. !! Top. Dankjewel ook de bezorger. !! Promotie geven graag.
16 sep 2022 om 2:09 Royal food the taste heavenly one word delicious
16 sep 2022 om 0:58 Overheerlijk! Vers. Ik ben fan dank u hartelijk
15 sep 2022 om 20:03 Hier vaker besteld afgelopen 3 maanden zeker 15 keer. Maar dit wordt de laatst keer. Het is erg anders geworden terwijl ik dezelfde bestl. Ik denk nieuwe kok